Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

20apr 2024
Brush and Brunch

Verlessio
Rijnsburg

Kom en ontdek de wereld van Verlessio met kunst, aquarel en lekker eten.  “Brush n Brunch” is een unieke ervaring die een les aquarelleren combineert met een heerlijke brunch met onze premium biologische glutenvrije en lactosevrije pro

Kom en ontdek de wereld van Verlessio met kunst, aquarel en lekker eten. 
Kom mee met “Brush 'n Brunch”: een unieke ervaring die een les aquarelleren combineert met een heerlijke brunch met onze premium biologische glutenvrije en lactosevrije producten.

U wordt ontvangen met een heerlijke Italiaanse koffie en onze voortreffelijke huisgemaakte koekjes. Tijdens de les kun je genieten van lekkere lekkernijen bij de koffie of thee.

Aan het einde van de les zullen we genieten van een Verlessio brunch met een scala aan heerlijke gerechten. We beginnen met hapjes zoals mini supplì en hartige kaastaart, gevolgd door onze heerlijke ravioli en eindigend met onze geliefde crostatine in verschillende smaken.

Het gehele menu is geschikt voor vegetariërs en is, net als al onze producten, glutenvrij en lactosevrij.

Over de artiest:

Paolo Iudicone (Rome 1973) begon zijn artistieke reis in 1995 door olieverfschilderij te studeren aa de Rome Universiteit voor Schone Kunsten, gegeven door meester Simonetta Gagliano. Aangemoedigd door zijn oom Claudio Castiglioni, gerenommeerd kunstenaar en voorzitter van de Associazione Romana Acquerellisti, vond Paolo zijn ware passie voor aquarelleren en specialiseerde hij zich in dit medium bij meester Marina Capello.

Als kunstenaar wordt hij uitgenodigd om deel te nemen aan grote nationale collectieve tentoonstellingen.

Paolo groeide op als zoon van een vooraanstaande Italiaanse verzamelaar en werd al op jonge leeftijd ondergedompeld in de kunstwereld. Zijn aangeboren talent voor tekenen was al vroeg duidelijk en bloeide op in het aquarelleren, waarvan we de techniek samen zullen verkennen.

Informatie

20 apr 2024
10.00 - 12.30
65,00
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Indoor volkstuinen Rijnsburg
Kanaalpad Noord West 1
2231 NX Rijnsburg

Brush and Brunch