Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

31aug 2024
Gratis proeflessen Zhineng Qigong en open dag

ConnyBeter
Hillegom

Zhineng Qigong is een bewegingsleer waarmee je actief en preventief werkt aan een gezond lichaam en kalme geest. Zhineng Qigong is voor iedereen toegankelijk, de oefeningen zijn rustig, eenvoudig en snel te leren.

Zhineng Qigong heeft een praktische benadering. Iedereen, jong of oud, lenig of stijf, gezond of ziek, kan Zhineng Qigong beoefenen. Ook bij een blessure of klacht, kun je souplesse opbouwen. De oefeningen ontspannen, maken de gewrichten soepel, versterken de spieren, laten de energie stromen door lichaam en organen, verbeteren het evenwicht en de coördinatie.

Zhineng Qigong wordt ook wel beschouwd als meditatie in beweging. Door met de aandacht bij de oefening te blijven, is er geen plaats voor afleidende gedachten. De bewegingen maken de geest rustig en kalm.

Tijdens de les worden de bewegingen uitgesproken en voorgedaan, samen voeren we ze uit. Je leert waarop ze betrekking hebben en wat het effect is. Door te doen en herhalen leer je ze vanzelf. Kun je iets tijdelijk deels of niet nadoen dan is er een eenvoudigere vorm. Je staat in een ontspannen houding, is dat even te zwaar dan ga je lekker zitten. Je doet dat wat je kunt en dat is goed genoeg. Het is de bedoeling dat je ontspant. Het gaat om het verbeteren van jouw gezondheid, zonder iets te forceren. 

IETS VOOR JOU? 

DOE MEE MET EEN GRATIS PROEFLES!

Je draagt gemakkelijke kleding waarin je vrij kunt bewegen en staat op binnenschoenen, slippers, sokken of blote voeten, net wat jij prettig vindt. 

Graag tot ziens!

Conny

Informatie

31 aug 2024 | Lessen van 60 minuten starten om 9:00 uur en 10:45 uur. Daarna informatie en uitleg.
9.00 - 12.00
0,00 Gratis

Waar?

In de lesruimte op de 1e verdieping
Satellietbaan 33
2181 MG Hillegom

Gratis proeflessen Zhineng Qigong en open dag