13okt 2024
Ademcirkel Advanced Fenimine & Masculine

Healjezelf
Noordwijkerhout

Deze advanced editie is voor mensen die al ervaring hebben met ademwerk. We dalen af naar onze donkerste krochten van jouw ziel. De mannen aan één kant van de cirkel en de vrouwen aan de andere kant om elkaar te versterken. Léoni en André begeleiden

Daal af naar de donkerste krochten van je ziel en bevrijd jezelf van alles wat daar nog in het donker opgeslagen zit. Daar onderin je bekken zit zoveel potentie, creatiekracht en power. Daar in de diepte ontspruit ook het leven en dit ís jouw eigen bron! Laat je meenemen en ervaar één van de krachtigste energieën!

De mannen aan de ene kant en de vrouwen aan de andere kant van de zaal. Juist de aanwezigheid van het mannelijke en het vrouwelijke, versterken het veld.

Tijdens de cirkel nodigen we jullie uit geluid te maken, expressie en beweging te geven. We gebruik de verbonden ademtechniek door intensief en actief te gaan ademen kom je steeds meer uit je hoofd en ga je voelen wat er in jouw lichaam is opgeslagen. Oude pijn, spanningen, blokkades kan je tegenkomen, door deze te erkennen en te doorvoelen kan je ze loslaten zodat de energie weer vrij kan gaan stromen. Er is ruimte om al jouw emoties naar buiten te brengen dit kan heel bevrijdend zijn voor jou.

Deze special edition is alleen toegankelijk voor mensen die ervaring met ademwerk hebben. En helaas niet toegankelijk als je één van de volgende contra indicaties hebt; zwangerschap, pshychose, astma (overleg dan even van tevoren met ons).

Informatie

13 okt 2024
19.00 - 22.00
40,00

Waar?

Healjezelf
Herenweg, 416
2211 VJ Noordwijkerhout

Contact

Ademcirkel Advanced Fenimine & Masculine