04okt 2024
Tantric Dance & Vrij dansen

Healjezelf
Noordwijkerhout

Geheel nieuw concept met vooraf ruim één uur Tantric dance, spelen, ontdekken, overgave en leiden kan je hierin gaan ontdekken. Daarna kan je vrijuit dansen op de klanken van Dj Siren die deze speciale editie komt draaien. Opgave via de app.

We starten dit najaar met een geheel nieuw concept. Na onze afronding van de opleiding tot Tantric Dance Teacher willen wij deze mooie vorm ook introduceren in de Bollenstreek. Samen met Léoni Kajim geef ik een ruim uur Tantric Dance voordat we vrij gaan dansen. Tantric Dance is een meditatieve dans, een dansvorm die je mee naar binnen neemt. De één is geblinddoekt en volgt, de ander leidt. Door de blinddoek valt het visuele aspect weg en staan je andere zintuigen meer open, waardoor je als vanzelf jou binnenwereld ingaat. Laat je meenemen in de wereld van overgave, leiden, volgen van spelen en ontdekken. Dans de polariteiten en ontdek deze in jezelf. Laat deze dan een spiegel voor je zijn.

Daarna kan je vij dansen op de klanken van Dj Siren, die voor deze speciale editie komt draaien. Ze draait speels opzwepende wereldse mix die elk event weer verassend is. Haar présence is vrolijk, sierlijk en aanstekelijk. Intuitief tovert zij de dansvloer om tot een magische plek.

Deze avond dansen we op blote voeten in stilte op de dansvloer en laten ons meenemen door de muziek. No Phone, alcohol, drugs or talking. We are going for Natural High!!

Er is een heerlijk chill plekje in de hoek waar je zachtjes kunt kletsen en mensen kan ontmoeten. Waar je lekker thee kan drinken en er staat wat lekkers voor je klaar.

Informatie

04 okt 2024
19.30 - 22.30
20,00

Waar?

Healjezelf
Herenweg, 416
2211 VJ Noordwijkerhout

Contact

Tantric Dance & Vrij dansen