19nov 2024
Netwerkwandeling Bewust Bollenstreek voor aangesloten en geïnteresseerde professionals

Bewust Bollenstreek
Warmond

Voor onze aangesloten professionals én voor professionals die interesse hebben om bij ons aan te sluiten, organiseren we deze netwerkwandeling. Wandel je mee?

Heerlijk de frisse lucht opsnuiven in de prachtige natuur van onze duin- en bollenstreek en al wandelend elkaar open ontmoeten. Welke richting gaat jouw bedrijf op? Welke hobbels kom je tegen? Waar verlang je naar in je werk? Ontmoet je collega's van Bewust Bollenstreek en wordt al wandelend wijzer! Al zijn we ZZPer, we hoeven het niet alleen te doen ... Wandel je mee?

Deze maandelijkse netwerkwandeling is speciaal voor onze aangesloten professionals en voor wie interesse heeft om bij ons aan te sluiten. Voel je welkom! Data: di 10-12u 17 september, 15 oktober, 19 november, 17 december.

 

We verzamelen deze keer op het parkeerterrein van de gemeentehaven in Warmond, waarna we over de brug lopen en het eiland Koudenhoorn op gaan. Na de wandeling drinken we een gezellig koffie/theetje bij brasserie Coazy met prachtig uitzicht over het water. Misschien zijn er ook enthousiastelingen om aansluitend te lunchen? Dat stemmen we ter plekke af. Wie geen vervoer heeft, doe gerust een oproepje in onze FBgroep! Fijn om elkaar (weer) te zien!

 

Ben je nieuw en heb je vragen over het netwerk en wat aansluiten voor jou en je onderneming kan betekenen? Neem dan contact op via angela@bewustbollenstreek.nl. 

Informatie

19 nov 2024
10.00 - 12.00
0,00 koffie/thee voor eigen rekening

Waar?

Verzamelen: parkeerterrein gemeentehaven (gratis)
Gemeentehaven 3
2361 CM Warmond

Contact

Netwerkwandeling Bewust Bollenstreek voor aangesloten en geïnteresseerde professionals