24okt 2024
SOLD out: Trauma Release (brtt) & Verbonden Ademen

Kahe (by Kelly Guijt)
Noordwijkerhout

SOLD OUT: Trauma Release and Breathwork Donderdagavond 24 oktober 19.30-22.30 uur Prachtige locatie: Heal Jezelf in Noordwijkerhout Investering: €99,-

Hallo lieve mensen,

Op donderdagavond 24 oktober organiseren wij een prachtige trauma release & verbonden ademen groepssessie in Noordwijkerhout, voor vrouwen én mannen. De groep bestaat uit maximaal 10 personen en op dit moment zijn er voor deze groepssessie geen plekjes meer beschikbaar. Wil je de volgende keer mee doen met deze sessie? Stuur mij een e-mail naar kellykahe en wij houden jou als eerste op de hoogte.

Wij laten jullie deze avond kennismaken met de prachtige methode BRTT (Body Remember Trauma Therapy) en de verbonden-ademen techniek.

Beiden zijn er op gericht om stress, spanning en (emotioneel) trauma los te laten. Hierdoor creëer je ontzettend veel ruimte in je lijf en je hoofd, wat weer zorgt voor meer rust en ruimte.

Deze sessie is heel fijn voor als jij jezelf herkent in: onrust, piekerhoofd, stress, chronisch aanstaan, slecht slapen, uitgeput zijn, geen connectie voelen met je lijf.

Wij zijn 2 professionals op het gebied van trauma release en breathwork. Wij zijn allebei ontzettend gepassioneerd om zoveel mensen te begeleiden en te helpen naar rust, balans, ruimte, vrijheid en (zelf)liefde.

Wij kijken er naar uit om jou te mogen ontmoeten en te begeleiden tijdens deze prachtige 3 uur durende sessie in Noordwijkerhout.
Je kunt jezelf opgeven door een e-mail te sturen naar onderstaand emailadres

Liefs, Maaike en Kelly

Informatie

24 okt 2024 | Inloop vanaf 19.15 uur
19.30 - 22.30
99,00 Contante betaling / opgeven kan per mail kelly@kahe.nl

Waar?

Heal Jezelf
Herenweg 416 Noordwijkerhout
2211 VJ Noordwijkerhout

SOLD out: Trauma Release (brtt) & Verbonden Ademen