02nov 2024
25% welkomstkorting op je eerste natuurgeneeskundig consult of holistische massage (t/m december)

Maren Gedenk - Natuurgeneeskundig therapeut
Hillegom

Wat ben ik blij dat ik eindelijk van start mag met mijn praktijk. Daarom heb ik een kortingsactie: t/m december 2024 ontvang je 25% korting op je eerste natuurgeneeskundig consult of holistische massage. Wees welkom!

Het kernprincipe van mijn natuurgeneeskundige behandelingen is de holistische benadering van jou en je klacht en het aanzetten van het zelfgenezend vermogen.Ik maak gebruik van diverse therapieën en diagnostische methoden, waaronder voeding, kruiden, hydrotherapie, bachbloesems, lichaamsgerichte behandelingen, leefstijlinterventies, iriscopie en coaching gericht op bewustwording. Dus: samen de diepte in! Een natuurgeneeskundig traject is een deep dive. Ik nodig je uit om jezelf beter te leren kennen en je blokkades te doorbereken.

Tijdens een holistische massage kun je even alles loslaten en tot jezelf komen. Ik maak gebruik van verschillende massagetechnieken, etherische oliën en mijn intuïtie waardoor niet alleen je lichaam volledig tot rust kan komen, maar ook je gedachten en emoties. Samen kijken wij wat jij op dit moment nodig hebt.Wil jij onderzoeken welke patronen ervoor hebben gezorgd dat jij uit balans bent geraakt? En wil je leren welke kwaliteiten je hebt om in te zetten op jouw weg naar heling? Of heb je meer behoefte aan volledge ontspanning en loslaten? Neem contact met mij op en laten we kennismaken!

Wat ben ik blij dat ik eindelijk van start mag met mijn praktijk na vijf prachtige en inspirerende (maar laten we eerlijk zijn: ook pittige!) jaren van studeren. Daarom heb ik een kortingsactie: t/m december 2024 ontvang je 25% korting op je eerste consult of massage. Je kunt de afspraak op een later tijdstip maken, maar zorg ervoor dat je vóór eind december 2024 contact met mij opneemt om de afspraak te plannen. Wees welkom!

Informatie

02 nov 2024 t/m 31 dec 2024
00.00 - 00.00
0,00

Waar?

Juna House of Healing
Einsteinstraat 9
2181 AA Hillegom

25% welkomstkorting op je eerste natuurgeneeskundig consult of holistische massage (t/m december)